Jocuri jucate recent de tine:0 0

JOCURI CU GARFIELD


Garfield este un motan portocaliu și obez care îi place să lenevească, să se uite la televizor, să mănânce lasagna și să-i enerveze pe ceilalți câini. Garfield trăiește cu Jon Arbuckle și cu încăpățânatul cățel Odie, singura sa dorință este să trăiască confortabil. Este genul de motan căruia îi place ca lucrurile să iasă cum vrea el, adică să nu facă nimic toată ziua. Garfield și-a dresat bine stăpânul, pe Jon, care îi respectă programul de mese regulate.

În aceste jocuri cu Garfield va trebui să-l hrănești, să-l ajuți ca nimeni să nu-i tulbure somnul, să-l colorezi, să rezolvi puzzle-uri, să găsești obiescte ascunse, ori cifre sau litere. Dar și să pornești în aventuri alături de el ca în jocul cu garfield in casa bantuita, garfield la doctor sau să te joci sport alături de el. În aceste jocuri cu Garfield vei vedea că este însoțit deasemenea de ursulețul său de pluș Pooky, prietenul său Squeak, iubita sa Arlene, și de rivalul său Nermal.

În această colecție te vei întâlni cu toate personajele din desenele animate: Odie, Jon, Squeak, Pookie, Nermal, Arlene și Dr. Liz.

Odie, este cățelul prostuț care îl însoțește mereu pe Garfield. Garfield se joacă uneori cu Odie, jocurile preferate sunt cele în care Odie trebuie să facă „pe mortul”, „că dorme” sau „Fugi de prinde avionul ală și lasă-l pe Garfield în pace”.

Jon, este stăpânul lui Garfield, este un om blând, iar motanul se poartă cu el ca și cum ar fi servitorul lui personal. Jon a renunțat de mult la încercările de a-i dresa pe Garfield și pe Odie, iar acum visează să apară în viața lui o fată drăguță care să îl scape de aceste griji.

Squeak (Chițăilă în română) este un șoarece gri care locuiește într-o vizuină din casă. Pentru că Garfield urăște gustul de șoarece, acesta s-a gândit că este o idee bună să se împrietenească cu acesta.

Pookie este un ursuleț de pluș și partenerul de somn a lui Garfield.

Nermal este rivalul lui Garfield. El este cunoscut a fi „cel mai drăguț pisoiaș din lume” și de aceea Garfield este gelos pe el.

Arlene este o pisică roz și iubita lui Garfield.

Dr. Liz este veterinarul lui Garfield. Ea este îndrăgostită tare mult de Jon. Dar și Jon o place deloc.

Contact - Gombis © 2017