Jocuri cu Delfini

Daca va place vara si daca va place sa va petreceti timpul in apa, acum este momentul sa testati aceste jocuri cu delfini.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Spectacol cu delfini Editie de Craciun
Spectacol cu delfini Editie de CraciunSpectacol cu delfini Editie de Craciun

Jocuri cu Delfini

Daca va place vara si daca va place sa va petreceti timpul in apa, acum este momentul sa testati aceste jocuri cu delfini. Aveti ocazia sa radeti alaturi de dragalasele mamifere, sa executati sarituri perfecte in apa, sa ii dresati pentru un spectacole minunate, sa participati la concursuri olimpice cu delfini, sa inotati cu delfini, sa pregatiti mancare delicioasa ori chiar sa o ajutati pe Ariel sa spele delfinul. Soare, apa, prieteni, toate reprezinta elementele cheie pentru o distractie pe cinste alaturi de personajele voastre preferate.

Jocuri cu delfini va stau acum la dispozitie pentru a va incanta de fiecare data. Provocati-va prietenii sa vedeti cine acumuleaza mai multe puncte antrenand delfinii dragalasi, cine trece la etapa urmatoare mai repede si mai ales cine castiga competitia de sarituri in ocean. Salvati delfinul aflat in pericol, sarind din calea meduzelor si al pestilor electrici, fugind din calea rechinului flamand. Este simplu sa il salvati. Folositi tastele sageti si ajutati-l sa se intoarca nevatamat la familia lui. Adrenalina este in functiune, aventura a pornit, distractia este in toi. Cu noi distractia este garantata. Pur si simplu, din fata calculatorului, puteti deveni dresor de delfini, erou pentru aceste dragalase mamifere si prieten pe viata cu familia lor.