Jocuri cu Angry Birds

Acum ai ocazia sa testezi toate tipurile de jocuri cu Angry Birds, celebrele pasari suparate din jocul video care a cunoscut succes in intreaga lume.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Angry Heroes
Angry HeroesAngry Heroes
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Angry Birds

Jocuri cu Angry Birds

Acum ai ocazia sa testezi toate tipurile de jocuri cu Angry Birds, celebrele pasari suparate din jocul video care a cunoscut succes in intreaga lume. Astfel de jocuri sunt ideale pentru copiii care doresc sa invete sa tinteasca si sa se distreze aruncand in aer diverse obiecte, fructe, legume, pur si simplu folosind tastele de la calculator sau mouse-ul. Jocurile sunt create pe nivele asa ca aveti ocazia sa va luati la intrecere cu prietenii si sa vedeti cine reuseste sa deschida primul toate etapele in aventura pornita alaturi de Angry Birds. Este simplu sa folosesti tastele de sageti pentru a te deplasa si a descoperi ce trebuie sa faca pasarile in jocurile propuse de noi.

Daca va plac jocurile de rapiditate si dexteritate, puteti sa alegeti oricare varianta din gama noastra larga de jocuri cu Angry Birds si sa va etalati abilitatile de jucator pasionat alergand cu pasarile furioase, tintind nave spatiale, lansand pasarile spre o tinta fixa sau jucandu-va cu prastia pentru a arunca pasarile in aer. Angry Birds si Bad Piggies va vor insoti in aventura noilor jocuri gratuite oferite de site-ul nostru si va vor invata sa va distrati, sa acumulati puncte si sa va dezvoltati abilitatile de jucator rapid si cu o dexteritate de invidiat.