Jocuri Babysitter

Daca va place sa aveti grija de bebelus jucati jocuri babysitter care va sta la dispozitie pentru a descoperi ce inseamna sa ai grija de un bebelus nazdravan, de un copilas infometat ori care trebuie schimbat de scutecul murdar.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Baby Daily Habits
Baby Daily HabitsBaby Daily Habits

Jocuri Babysitter

Daca va place sa aveti grija de bebelus jucati jocuri babysitter care va sta la dispozitie pentru a descoperi ce inseamna sa ai grija de un bebelus nazdravan, de un copilas infometat ori care trebuie schimbat de scutecul murdar. Fetitele pot sa isi etaleze talentele ascunse de babysitter si sa invete sa aiba grija de tripleti, sa ii duca la picnic ori sa faca fata cerintelor urgente ale gemenilor nazdravani. Cu un simplu click pe mouse, puteti descoperi o lume colorata, amuzanta, dar putin obositoare alaturi de bebelusi care nu pot sa se faca intelesi decat plangand sau razand.

Excelenta noastra colectie de jocuri babysitter ofera ocazia tuturor fetitelor care doresc sa devina dadace ori care urmeaza sa fie surori mai mari sa invete cum sa se comporte cu bebelusii, sa ii hraneasca, sa ii schimbe, sa ii adoarma. Fetitele pot descoperi jocurile noastre despre cresa si cum trebuie sa foloseasca instructiunile de la inceputul jocului pentru a indeplini toate conditiile accesarii unui nivel superior. Intrati intr-o lume antrenanta care va tine ocupata mintea, dar mai ales mainile. Jocurile noastre sunt gratuite si au fost atent selectionate de specialistii site-ului pentru a indeplini orice criteriu ar avea jucatoarele noastre.