Jocuri de Spalat Haine

Va place curatenia ? aceste jocuri de spalat haine ofera ocazia fetitelor care se viseaza gospodine sa se joace alaturi de personajele preferate din desenele animate celebre in intreaga lume.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Printesa Sofia Ziua de spalat haine
Printesa Sofia Ziua de spalat hainePrintesa Sofia Ziua de spalat haine
Jocuri Jocuri de Fete Jocuri de Spalat Haine

Jocuri de Spalat Haine

Va place curatenia ? aceste jocuri de spalat haine ofera ocazia fetitelor care se viseaza gospodine sa se joace alaturi de personajele preferate din desenele animate celebre in intreaga lume. Acestea va vor insoti in minunata aventura care te asteapta in cadrul acestei colectii minunate dedicate fetitelor ordonate si organizate. Povesteste si prietenelor tale despre jocurile noastre oferite gratuit pe site si descoperiti impreuna ce distractiv si educativ este sa va jucati impreuna de-a gospodinele.

Acum aveti excelenta ocazie sa descoperiti si sa testati aceste jocuri de spalat haine care va permite sa va etalati abilitatile de gospodina si sa ii aratati mamicii voastre ca ati crescut si stiti sa diferentiati care haine sunt curate si care haine sunt murdare. Astfel, personajele noastre va vor invata sa sortati rufele murdare in functie de culoare si de gradul de murdarire, va vor arata cum functioneaza o spalatorie, iar jocul cu mamica gravida va invata ce distractiv este totul daca iti place ceea ce faci. Este usor sa joci pentru ca trebuie doar sa apesi pe mouse ori sa tastezi pe calculator.