Jocuri cu Case

Jocuri cu case ofera absolut tuturor fetitelor pasionate de decoratiuni interioare posibilitatea de a se distra si de a invata cum sa aleaga accesoriile, mobila si culorile potrivite unei camere, unui castel, unui hotel, alaturi de personajele preferate din desenele animate celebre in intreaga lume.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Dream Room Makeover
Dream Room MakeoverDream Room Makeover

Jocuri cu Case

Jocuri cu case ofera absolut tuturor fetitelor pasionate de decoratiuni interioare posibilitatea de a se distra si de a invata cum sa aleaga accesoriile, mobila si culorile potrivite unei camere, unui castel, unui hotel, alaturi de personajele preferate din desenele animate celebre in intreaga lume. De asemenea, puteti colora casute sau orice imagine vi se pare interesanta, distrandu-va alaturi de prietenele voastre si alegand culorile potrivite, inclusiv pentru casuta indragostitilor.

Acum aveti la dispozitie o colectie de jocuri cu case pentru a va testa abilitatile de decoratori. Puteti alege sa decorati casuta papusilor, casuta zanelor, castele, casuta pasarilor, casa de vacanta de pe lac sau chiar casuta din ciuperca. Alaturi de Toto, Tweety, papusile din serialele de desene animate si multi altii va puteti distra alegand decoratiunile potrivite. De asemenea, avem si jocuri dedicate ordinii si curateniei si va puteti etala abilitatile organizatorice decorand castelul de Craciun. Puteti juca puzzle cu case ori sa decorati o casa moderna. Jocurile noastre sunt gratuite si se joaca foarte simplu, apasand mouse-ul ori tastele calculatorului. Noi lansam provocarea. Voi o acceptati?