Jocuri cu Clarence

O colectie de jocuri cu Clarence pentru fanii indragitului personaj din serialul de desene animate cu acelasi nume.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Clarence: Vânătoare de șopârle
Clarence: Vânătoare de șopârleClarence: Vânătoare de șopârle

Jocuri cu Clarence

O colectie de jocuri cu Clarence pentru fanii indragitului personaj din serialul de desene animate cu acelasi nume. Clarence este un baietel mereu vesel, optimist care va invita atat in desene, cat si in jocurile noastre sa va distrati, sa gasiti calea spre rezolvarea corecta a oricaror provocari va sunt lansate. Fanii indragitului personaj pot acum sa isi incerce abilitatile de memorare si potrivire a imaginilor, sa gaseasca diferentele dintre imagini, sa il ajute pe Clarence sa se spele, sa gaseasca perechile ori literele ascunse.

Jocuri cu Clarence va sta la dispozitie in mod gratuit sa le testati alaturi de prietenii vostri. Puteti organiza o competitie alaturi de prietenii vostri pentru a vedea cine e mai rapid in rezolvarea provocarilor lansate de Clarence.
Joaca jocuri de memorie cu Clarence, gaseste toate diferentele dintre imagini, fa potriviri ori gaseste literele ascunse. In alt joc, dupa o mare aventura, Clarence s-a murdarit si va trebui sa-l speli si sa-l imbraci. Alege jocul preferat si distreza-te!