Jocuri Shopping

Jocuri Barbie Barbie
Jocuri de Imbracat Imbracat
Jocuri cu Printese Printese
Jocuri de Imbracat Fete Imbracat Fete
Jocuri de Coafat Coafat
Jocuri cu Bebelusul Hazel Bebelusul Hazel
Jocuri Manichiura Manichiura
Jocuri cu Ever After High Ever After High
Jocuri de Imbracat si Machiat Imbracat si Machiat
Jocuri de Fete Fete

Jocuri Shopping

Daca esti pasionata de cumparaturi, acum ai sansa de a descoperi o colectie de jocuri shopping care iti va da idei si te va determina sa iti faci o lista de cumparaturi. Alaturi de personaje precum Ariel, Barbie, Ana sau Tiana, ai ocazia sa petreci timp pretios alaturi de prietenele tale virtuale si sa le ajuti sa faca cumparaturile potrivite, dar sa ai grija sa se incadreze in buget.

Acum ai sansa de a construi un loc special pentru cei pasionati de cumparaturi. Citeste instructiunile, apoi angajeaza muncitori, stabileste bugetul, construieste pas cu pas in functie de cerintele jocului, inveti sa iti creezi o strategie astfel incat sa ai bani la buget, iar angajatii sa construiasca astfel incat sa atragi vizitatori. Dar cel mai important lucru este ca trebuie sa ai grija pentru ca ai un timp limitat ca sa termini treaba.

Colectia de jocuri shopping ofera tuturor fetitelor oportunitatea de a se distra, dar si de a invata lucruri noi. Indiferent ca esti o micuta fashionista ori un manager in devenire, acum ai ocazia sa iti testezi abilitatile si talentul innascut. Te asteptam cu drag sa testezi jocurile noastre gratuite alaturi de prietenele tale.