Jocuri cu Dora

Daca va place seria animata, educativa, acum aveti ocazia sa alegeti jocuri cu Dora si sa invatati lucruri noi ori sa va distrati alaturi de Dora si prietenii ei.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Dora Magic Land Adventure
Dora Magic Land AdventureDora Magic Land Adventure

Jocuri cu Dora

Daca va place seria animata, educativa, acum aveti ocazia sa alegeti jocuri cu Dora si sa invatati lucruri noi ori sa va distrati alaturi de Dora si prietenii ei. Jocurile noastre sunt gratuite si va stau la dispozitie in orice moment. Acum aveti ocazia sa o ajutati pe Dora sa caute cele 15 inimi ascunse, dar atentie mare pentru ca timpul este limitat. De asemenea, puteti sa va jucati de-a hair stilistul si sa alegeti coafura potrivita pentru Dora ori de-a designerul si sa alegeti rochiile potrivite pentru exploratoarea voastra preferata. Daca va place sarbatoarea de Halloween, acum aveti ocazia sa va jucati de-a parada modei cu Dora si Diego ori sa o ajutati pe Dora sa pregateasca decoratiunile.

Va sugeram sa incercati jocuri cu Dora ceea ce aduce in prim plan nu doar jocuri distractive, ci si jocuri educative. Puteti sa va testati abilitatile alegand jocuri cu carduri de memorie, cautand diferentele dintre imagini. Totodata, puteti sa jucati ping pong cu Dora si Diego, sa va jucati cu Dora si gradina ei magica cu flori ori cu legume, sa ingrijiti arsurile Dorei care nu a fost prea cuminte. Este momentul sa porniti in aventura cu Dora si Diego si sa va distrati alaturi de cele doua personaje folosind tastele ori mouse-ul calculatorului.