Jocuri cu Doctorita Plusica

Iti place serialul de desene animate Doctorita Plusica? Vino alaturi de noi sa descoperi jocuri cu Doctorita Plusica, celebra din serialul de desene animate cu acelasi nume.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Jocurile de Crăciun Disney
Jocurile de Crăciun DisneyJocurile de Crăciun Disney

Jocuri cu Doctorita Plusica

Iti place serialul de desene animate Doctorita Plusica? Vino alaturi de noi sa descoperi jocuri cu Doctorita Plusica, celebra din serialul de desene animate cu acelasi nume. Poti sa decorezi camera sau cabinetul personajului preferat, poti sa te joci cu Plusica si prietenii ei, sa o ajuti sa trateze tot felul de infectii care apar pe corp (ochi, urechi, picior etc.), inclusiv sa o ajuti cand ii apar cosuri pe fata. Poti sa vizitezi clinica de jucarii, ambulanta sau chiar spitalul. Ai sansa de a iti testa abilitatile de medic si de a invata sa ingrijesti pacientii.

Aici gasesti multe jocuri cu Doctorita Plusica in care inveti sa ingrijesti oita bolnava, sa tratezi o infectie la nas, zgarieturi si probleme cu dantura. Daca iti plac jocurile de inteligenta, la noi gasesti tot ce vrei. Ai ocazia sa te joci de-a medicul si sa o tratezi chiar tu pe Doctorita Plusica atunci cand se imbolnaveste si descopera ce inseamna sa se inverseze rolurile. Atunci aduna toti prietenii si vino sa va jucati cat vreti voi pentru ca aveti de unde alege. Jocurile sunt gratuite si va stau la dispozitie in permanenta, indiferent de ora.