Jocuri cu Doctori

Participa la operatii complicate si salveaza vietiile oamenilor in aceste jocuri cu doctori care iti testeaza abilitatile.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Funny Fever Hospital
Funny Fever HospitalFunny Fever Hospital
Funny Bone Surgery
Funny Bone SurgeryFunny Bone Surgery
LadyBug Tratament pentru Alergie
LadyBug Tratament pentru AlergieLadyBug Tratament pentru Alergie

Jocuri cu Doctori

Participa la operatii complicate si salveaza vietiile oamenilor in aceste jocuri cu doctori care iti testeaza abilitatile. Descopera ce fel de operatii doresti sa efectuezi de la interventii clasice la dantura pana la cele pe creier. Urmeaza pas cu pas indicatiile din jocuri pentru a salva vietile oamenilor si devino un medic apreciat si respectat de pacientii lui, castiga puncte si treci la alt nivel. Iti doresti sa alegi tinuta pentru un viitor medic? Incearca jocurile noastre care te ajuta sa te imbraci adecvat daca participi la un interviu. Ingrijeste pacientii care vin la tine si arata-le cat de importanta este nu doar igiena, ci si tratamentul post operator.

Jocuri cu doctori sunt ideale pentru copiii care doresc sa aiba grija de cei din jurul lor, sa invete sa acorde primul ajutor, sa ingrijeasca ranile pacientului ori sa asiste la nasterea unui copil. Aveti grija de personajele jocurilor si invatati lucruri noi, educative, menite sa va arate o alta fata a lumii medicale. Alaturi de personaje din desene animate celebre aveti ocazia sa pasiti intr-o aventura minunata, plina de indicii si sfaturi menite sa va educe si sa va arate ca a salva si a ajuta ar trebui sa fie doua actiuni pe care sa le aplice orice om.