Jocuri cu dentisti

Multe jocuri cu dentisti se afla in aceasta categorie pentru a experimenta aceasta meserie alaturi de personajele voastre preferate.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Aqua Fish Dental Care
Aqua Fish Dental CareAqua Fish Dental Care

Jocuri cu dentisti

Multe jocuri cu dentisti se afla in aceasta categorie pentru a experimenta aceasta meserie alaturi de personajele voastre preferate. Acum aveti ocazia sa va etalati cunostintele in domeniu si sa invatati sa efectuati operatii, sa descoperiti dinti cariati si sa duceti personajele preferate la dentist pentru a li se efectua tratamentele de rutina ori chiar extractii. Nu e de glumit! Daca nu va ingrijiti dantura, tot voi suferiti. Jocurile noastre sunt menite sa va invete sa preveniti si sa tratati astfel de probleme. Daca va doriti sa va jucati de-a fashionista aveti ocazia sa testati jocul nostru alaturi de baby Hazel si sa va distrati alegand hainele potrivite pentru un stomatolog.

Daca va plac jocuri cu dentisti, acum este ocazia potrivita sa va etalati abilitatile, calmul si dexteritatea aratandu-le prietenilor vostri ca sunteti perfectionisti. Jocurile noastre sunt gratuite. Ele au fost atent selectionate pentru voi astfel incat sa se potriveasca tuturor gusturilor, indiferent de varsta. Este suficient sa dati click pe joc, sa asteptati sa se incarce, sa apasati play/joaca si sa demarati jocul dupa ce ati citit instructiunile noastre. Nu este nimic complicat. Apasati tastele ori dati click pe mouse si incepeti sa jucati chiar acum.