Jocul multiplayer Baby Shark! Hai să mergem la vânătoare și să devenim cel mai puternic rechin!
BabyShark.io este un iogame in mod multiplayer. În acest joc rechinii se vânează reciproc într-o arenă uriașă subacvatică.

Vânează rechinul mai mic și fugi de rechini mai mari. Mâncați pietre prețioase pentru a crește și folosiți impuls pentru a iniția un atac sau a evada.

Controale

  • Mutați mouse-ul spre direcție
  • Apăsați și mențineți apăsat butonul mouse-ului pentru a crește
  • Bara de spațiu poate fi de asemenea folosită pentru a stimula

Cum se joacă
Nu lăsați rechini mai mari să vă mănânce! Utilizați boost pentru a vâna rechini mai mici sau pentru a fugi de rechini care atacă.
Îmbunătățirea te va face să pierzi pietrele pe care le-ai mâncat și rechinul tău va scădea ca mărime. Este înțelept să folosiți impulsul doar atunci când este necesar.
Poți să te lași cu rechini de aceeași dimensiune ca și tine, fără să pierzi pietre prețioase. Aceasta poate fi folosită pentru a bate rechini de dimensiuni similare în rechini mai mari.
Evitați să loviți marginea hărții, acesta vă va transforma rechinul în praf. Marginea periculoasă a hărții poate fi folosită în avantajul dvs. dacă reușiți să băgați un alt rechin în ea.

Un triunghi roșu va apărea deasupra rechinilor ca avertizare că sunt suficient de mari pentru a vă mânca dacă vă apropiați prea mult. Trebuie să aibă cu 50% mai multe puncte decât tine ca să fie o amenințare.
Un sfat pentru rechinii mici care doresc să crească este să înoți aproape de rechini mai mari și să fii pregătit dacă unul dintre ei este mâncat. Ai șansa să mănânci câteva dintre pietrele de la rechinul mâncat și să crești mai repede.

Sunetul și muzica pot fi comutate sau dezactivate individual în meniul principal sau pot face loc dacă se apasă roata din colțul din stânga sus pentru a deschide meniul ingame.

Modul de joc
Începi ca un rechin mic cu 0 puncte. În acest moment poți fi mâncat de oricine cu 1 sau mai multe puncte. A avea 0 puncte vă permite să creșteți fără nicio penalizare.
Rechinii câștigă puncte și mărime consumând nestemate distribuite aleatoriu pe hartă.
Dacă un rechin va fi mâncat, va arunca toate monedele pe care le-a colectat într-un cerc în jurul locului în care a fost mâncat. Mărimea cercului depinde de mărimea rechinului, un rechin mare care se mănâncă este o oportunitate excelentă pentru rechinii din jur să crească rapid. Dar fiți atenți, deoarece se pot aglomera de rechini flămânzi.
Există două tipuri de pietre pe hartă, pietre rotunde care valorează 3 puncte și pietre în formă de pește care valorează 10 puncte.
Pietrele în formă de pește sunt aruncate pe hartă numai atunci când este reîncins un rechin. Cantitatea maximă care poate fi scăzută dintr-un rechin mâncat este de 500 de pietre în formă de pește.

Personalizare
Faceți rechinul dvs. în meniul personalizați. Selectați culoarea preferată și combinați-o cu oricare dintre pălării.
Culoarea accentuată a pălăriei poate fi, de asemenea, personalizată pentru a face rechinul dvs. cu adevărat unic.

Pălăriile vă permit să cuceriți marea ca o gamă largă de rechini, incluzând un spartan, un pirat, un rege, un jucător sau chiar un viking!

BabyShark.io a fost adaugat in Jocuri .io.