Viermii amuzanți au revenit în afaceri! Îi puteai întâlni în jocurile „Slitherio”, „Wormate” și „Wormaxio”. Acești tipi știu multe despre divertisment și reușesc să se bată între ei. Vrei să te arunci într-un vârtej amețitor de aventură și să devii campionul unui nou joc io? Atunci bun venit la vânătoarea de viermi! „Worm Hunt.io” este un joc multiplayer colorat în care poți concura cu jucători de pe tot globul. Și toate acestea în timp real!

Pentru a începe bătălia, trebuie să alegeți unul dintre cele trei moduri: contra cronometru, modul fără sfârșit și febra rubin. În modul Time Attack, jocul va fi jucat în stilul unui battle royale. Trebuie să distrugi numărul maxim de șerpi inamici și să câștigi o masă mare. Grăbește-te, pentru că teritoriul arenei se va îngusta și cel care va supraviețui ultimul va câștiga.

În modul fără sfârșit, jucătorii vor lupta până la moarte. La început, șarpele tău va fi mic și agil. Dar pe măsură ce mănânci dulciuri, farmecul tău va crește și va deveni mare și lung. Ține-ți ochii îndreptați și ferește-te de inamici. Adversarii vor încerca să taie copilul sau să-l ademenească într-o capcană. Nu cedați și eliminați mai mulți rivali. În al treilea mod, jucătorii se vor lupta pentru rubine prețioase. Încercați să strângeți cât mai multe pietre posibil și să primiți clasamentul.

Worm Hunt.io a fost adaugat in Jocuri .io.