×
234
supravietuit
Poppy Playtime Survival
Yorg3.ioYorg3.ioTribals SurvivalTribals SurvivalToon ShootersToon ShootersRainbow Shooter Shoot'Em AllRainbow Shooter Shoot'Em AllTankWar.ioTankWar.ioSpent ShellsSpent ShellsGridpunk 3v3 Battle RoyaleGridpunk 3v3 Battle RoyaleSoldier of HomelandSoldier of HomelandWorldZWorldZPescuieste, mineaza si taie vrejul din GatherXPescuieste, mineaza si taie vrejul din GatherXTiny RiflesTiny RiflesRăzboiul mutantRăzboiul mutantCreatur.ioCreatur.ioXtreme Good And Bad Boys 2Xtreme Good And Bad Boys 2Blocky Gun Paintball 3Blocky Gun Paintball 3Dragon WorldDragon WorldFNF Vs Zardy & Ronald McdonaldFNF Vs Zardy & Ronald McdonaldMight and MonstersMight and MonstersSurvival 456 But It ImpostorSurvival 456 But It ImpostorPixel Car Crash Demolition V1Pixel Car Crash Demolition V1Minecraft Earth SurvivalMinecraft Earth SurvivalIsland Battle 3DIsland Battle 3DNoob VS LavaNoob VS LavaMad City: Joker 2Mad City: Joker 2Braains.ioBraains.ioCounter Craft 2Counter Craft 2Squid Game: PrisonSquid Game: PrisonSquid Challenge 2Squid Challenge 2Squid Game Challenge EscapeSquid Game Challenge EscapeLone Wolf StrikeLone Wolf StrikeCrazy Car ParkingCrazy Car ParkingWheely 2Wheely 2Gridpunk 3v3 Battle RoyaleGridpunk 3v3 Battle RoyaleFarmers Stealing TanksFarmers Stealing TanksGTA: Save My CityGTA: Save My CityPapa Louie Pizza AtacPapa Louie Pizza AtacBaldi's Basics v1.4.3Baldi's Basics v1.4.3Zombie Mission 10: More MayhemZombie Mission 10: More MayhemSpecial StrikeSpecial StrikePanda SimulatorPanda SimulatorScary Granny GhostScary Granny Ghost2 Player 3D City Racer2 Player 3D City Racer3D Space Shooter3D Space ShooterAventura cu pisica babyAventura cu pisica babyUltimate Flying CarUltimate Flying CarPolitisti Stickman vs GangsteriPolitisti Stickman vs GangsteriCreșa Dr. Panda DaycareCreșa Dr. Panda DaycareParking Fury 3D: Bounty HunterParking Fury 3D: Bounty HunterBrutal Battle Royale 2Brutal Battle Royale 2Railway Runner 3DRailway Runner 3DBarca cu motor Curse 3DBarca cu motor Curse 3DHydro Storm 2Hydro Storm 2Offroad 4x4 Jeep DriveOffroad 4x4 Jeep DriveGumball Oh No LatoGumball Oh No LatoDowntown 1930s MafiaDowntown 1930s MafiaGlow Hockey HDGlow Hockey HDInfinity Battlefield OpsInfinity Battlefield OpsMurderMurderGrimfield’s MysteryGrimfield’s MysteryFNaF WorldFNaF WorldAventura cu oua de dragonAventura cu oua de dragonMad City MatrixMad City MatrixUphill Rush 10Uphill Rush 10Gawd ioGawd ioHoverboard Stunts Hill climbHoverboard Stunts Hill climbFerge ioFerge ioRally Point 4Rally Point 4Yes Or No ChallengeYes Or No ChallengeMini Royale: NationsMini Royale: NationsGarbage RampageGarbage RampageSquid Game Glass BridgeSquid Game Glass BridgeRoyale Dudes.ioRoyale Dudes.ioSuper KnightSuper KnightShell Shockers.ioShell Shockers.ioArcas ManiaArcas ManiaLego Ninjago: Kai-chiLego Ninjago: Kai-chiNail ChallengeNail ChallengeRobots Can't JumpRobots Can't JumpMad City Evadarea din închisoare 2Mad City Evadarea din închisoare 2Run HealthyRun Healthy

Acest nou joc de groază a câștigat rapid popularitate datorită graficii bine detaliate și a atmosferei palpitante. Și fundalul interesant al acestei povești înfricoșătoare te face să te joci mai mult pentru a descoperi toate secretele care se ascund în spatele acestui accident.

Descoperiți povestea de fundal Ești un fost lucrător de la fabrica de jucării care a livrat cea mai mare cantitate de păpuși și mașini pe care toate fetele și băieții le iubesc atât de mult. Aceasta este o meserie de vis – lucrezi într-un loc amuzant și frumos, creezi jucării grozave și îi faci pe toți copiii fericiți. Deci, ce ar putea merge prost? Potrivit știrilor, într-o zi toți colegii tăi au dispărut, iar fabrica a fost închisă. Ancheta a fost efectuată, dar nu a oferit prea multe informații. Și în acest joc te vei întoarce în această clădire înfricoșătoare pentru a descoperi toate secretele și a găsi singur răspunsurile. Un lucru care te va ajuta total sunt casetele care zac prin jur incepand din prima camera. Desigur, în fiecare cameră găsiți televizoarele și DVD-urile speciale care vă permit să vizionați videoclipuri despre această clădire. Puteți descoperi informații interesante și puteți învăța comenzi. Căutați casete verzi și bandă galbenă pentru a viziona videoclipurile și pentru a afla lucrurile necesare pentru a continua procesul. Și când ești gata, începe jocul și pregătește-te pentru aventurile incitante.

 Comenzile din Poppy Playtime sunt destul de ușoare. Poți să mergi, să te apleci, să alergi și să apuci lucruri cu obiectul special pe care îl primești în primele niveluri. Jocul este împărțit în capitole, iar misiunile devin mai dificile până la sfârșit. Așa că arată-ți toate abilitățile pentru a ajunge în finală. Și nu uita că jucăriile înspăimântătoare te urmăresc. Fabrica plină de căutări și pericole fascinante Locația din acest joc este uriașă. Veți explora diferite camere, holuri și chiar orificii de aerisire. Dar să nu credeți că începeți să jucați și fiecare cameră se va deschide automat. Trebuie să treci diverse misiuni pentru a debloca ușile și pentru a obține indiciile și cheile necesare. La începutul tutorialului dvs. sunt simple și interesante. De exemplu, trebuie să ghiciți ce cod ar trebui să utilizați pentru a deschide ușa. Și pentru a finaliza această misiune, ar trebui să te uiți în jur căutând niște jucării colorate. De asemenea, veți primi un instrument grozav care vă poate ajuta în multe misiuni. Este o jucărie specială pe care o poți purta pe spate. Are două mâini pe care le poți prelungi pentru a obține articole care sunt situate mai sus decât tine. De asemenea, multe camere sunt blocate cu un mecanism special. Ar trebui să apăsați butonul în formă de palmă cu mâinile și ușa se va deschide. Și ceea ce face din Poppy Playtime o adevărată groază este un antagonist.

 Este o jucărie moale albastră uriașă, cu picioare și brațe lungi și un zâmbet roșu înfiorător. Îl poți întâlni în a doua locație, dar în momentul în care mergi înainte, el dispare. Și din acest moment te va urmări în toată fabrica. Pregătește-te pentru țipete neașteptate și pentru o atmosferă palpitantă, pentru că te poți aștepta să sară peste tine în fiecare minut. Și fii sigur, o dată o va face pe deplin! Deci du-te și apasă butonul de pornire. Alăturați-vă rapid acestei comunități pentru a nu rata hype-ul care circulă în jurul acestui produs grozav. Noroc!

Poppy Playtime Survival a fost adaugat in Jocuri de supravietuit .
Jocuri cu Minecraft Minecraft
Jocuri Strategie Strategie
Jocuri Multiplayer Multiplayer
Jocuri Horror Horror
Jocuri Rpg Rpg
Jocuri cu Mistere Mistere
Jocuri Platforma Platforma
Jocuri cu Impuscaturi Impuscaturi
Jocuri cu Zombi Zombi
Jocuri Unity Unity
Jocuri cu Razboi Razboi
Jocuri cu Monstri Monstri
Jocuri Squid Game: Jocul calamarului Squid : Jocul calamarului