Intrați în lumea REPULS, un joc FPS multiplayer cu diferite arme avansate și puternice
REPULS este un joc împușcaturi multiplayer în prima persoană care te pune în control asupra armelor puternice și a războinicilor cibernetici avansați numiți cavaleri.
Cavalerii sunt soldați de elită care și-au angajat viața într-un steag galactic și au renunțat la slăbiciunile lor biologice să devină scutul și sabia finală.

CUM SE JOACĂ

 

  • [W] [A] [S] [D] pentru a se deplasa
  • [Faceți clic stânga] pentru a trage
  • [Faceți clic dreapta] pentru a utiliza scopul puștii
  • [Q] să lovești cu arma
  • [1] pentru a schimba arma
  • [2] pentru a arunca grenade
  • [R] pentru reîncărcare
  • [Bara de spațiu] pentru a sari

Nu uitați să utilizați butonul dreapta al mouse-ului pentru AIM atunci când utilizați rifle.

MECANICA
Circulaţie

Personajul dvs. din REPULS rulează întotdeauna, combinat cu o înălțime masivă de salt și faptul că arma dvs. este întotdeauna gata vă permite să manevrați pe toată harta în timp ce stabiliți fotografii.

Sănătate
Ori de câte ori suferi daune, pur și simplu găsești o acoperire sau se sustrag daunelor suficient de mult și sănătatea ta se va regenera. Desigur, acest lucru înseamnă, de asemenea, este posibil să doriți să vă angajați cu tărie pentru a nu le regenera, după ce le-ați rezolvat cu succes.

Arme
Fiecare armă de pe câmpul de luptă are un scop. Încercarea de a folosi arma greșită într-o situație greșită îți va garanta dispariția.
Majoritatea jucătorilor mor, de asemenea, atunci când rămân fără gloanțe într-o luptă cu armele, așa cum a făcut faimosul mare apel al serviciilor de serviciu: „Trecerea la pistolul tău poate fi mai rapid decât reîncărcarea” - ia în considerare trecerea la secundar folosind apăsarea [2] dacă fugiți de muniție în mijlocul unei lupte.
Arme mai mici pot fi mai slabe, dar acestea sunt mai rapide pentru a comuta și vă pot salva viața atunci când vă aflați într-o înțepătură.
De asemenea, amintiți-vă că, dacă inamicul dvs. se apropie prea mult, puteți să le basmați cu arma dvs. apăsând [Q].

Echipament
Folosiți-vă echipamentul apăsând [2]. Echipamentele variază de la explozibili precum grenade fragile la instrumente precum plăcuțe de sărituri portabile.

Hărți
Diferitele hărți pot avea diferite obiecte interacționale, cum ar fi portaluri, obiecte explozive și ascensoare gravitaționale. Știind unde sunt acestea și cum să le folosești, te poate ajuta să transformi valul unei lupte.

SFATURI
Luptă

Veți avea nevoie de un scop mai mult decât mare pentru a câștiga în REPULS. Fii atent la armele tale și ale adversarului în fiecare luptă, inclusiv în pozițiile tale, un jucător inteligent cu un pistol poate scoate un jucător mut cu un lansator de rachete dacă îl depășește.

Explorare
Uneori, cunoașterea hărții poate fi diferența dintre un războinic priceput și un noob. Unele arme pot domina dacă le folosești în zonele corecte ale hărții. Pușca poate fi inutilă de la distanță, dar pe coridoarele strânse depășește chiar și puștile lunetiste. Armele și powerup-urile apar de asemenea pe hartă. Știind unde sunt, te poate ajuta să transformi valul de luptă.

REPULS a fost adaugat in Jocuri cu Impuscaturi.
Jocuri in 2 in 2
Jocuri Multiplayer Multiplayer
Jocuri cu Pirati Pirati
Jocuri cu Zombi Zombi
Jocuri cu Roboti Roboti
Jocuri cu Razboi Razboi
Jocuri cu Pistoale Pistoale
Jocuri Arcasi Arcasi
Jocuri Sniper Sniper
Jocuri de Aparare Aparare
Jocuri cu Extraterestri Extraterestri
Jocuri cu Aventuri Aventuri
Jocuri Actiune Actiune
Jocuri de Baieti Baieti
Jocuri GTA GTA