Jocuri de iarna

Iti place sezonul rece? Tocmai bine pentru ca ai ocazia sa te dai cu sania, sa patinezi, sa mergi la sky, sa faci bulgari de zapada ori un om de zapada folosind vasta noastra colectie de jocuri de iarna.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Bffs Winter Ice Skating Look
Bffs Winter Ice Skating LookBffs Winter Ice Skating Look
Christmas 3D Maze Hunt or Catch
Christmas 3D Maze Hunt or CatchChristmas 3D Maze Hunt or Catch
Talking Tom Joacă cu bulgari de zăpadă
Talking Tom Joacă cu bulgari de zăpadăTalking Tom Joacă cu bulgari de zăpadă

Jocuri de iarna

Iti place sezonul rece? Tocmai bine pentru ca ai ocazia sa te dai cu sania, sa patinezi, sa mergi la sky, sa faci bulgari de zapada ori un om de zapada folosind vasta noastra colectie de jocuri de iarna. Fetitele pot sa le insoteasca pe printesele Disney intr-o excursie si sa descopere alaturi de ele ce frumoasa este iarna, pot sa isi etaleze talentul de make-up artist, fashion designer, stilist ori decorator interior distrandu-se alaturi de personajele lor preferate din desenele animate. 

Baietii au ocazia sa descopere o minunata colectie de jocuri de iarna dedicata distractiei. Folosind tastele sageti, baietii pot sa conduca un tractor pe zapada. Jocurile noastre sunt simplu de folosit, exista explicatii atat la inceputul, cat si pe parcursul jocului. Copiii se vor bucura sa afle ca pot sa se dea cu snowboard-ul si sa faca trucuri. Sa se plimbe cu snowmobilul pe zapada alaturi de eroii indragiti din desene animate. Copiii pot sa participe la o adevarata batalie cu bulgari de zapada distrandu-se alaturi de personajele preferate. Alaturi de prietenii lor, copiii pot sa conduca camionul lui Mos Craciun ori sa descopere orasul al lui Mos Craciun.