Jocuri cu Snowboard

Vasta noastra colectie de jocuri cu snowboard va sta acum la dispozitie ca sa va etalati abilitatile de jucatori pasionati, navigand pe zapada, scapand de o avalansa periculoasa ori efectuand surf si sarituri pe zapada.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Ski Master 3D
Ski Master 3DSki Master 3D
Jocuri Jocuri Sport Jocuri cu Snowboard

Jocuri cu Snowboard

Vasta noastra colectie de jocuri cu snowboard va sta acum la dispozitie ca sa va etalati abilitatile de jucatori pasionati, navigand pe zapada, scapand de o avalansa periculoasa ori efectuand surf si sarituri pe zapada. Personajele voastre preferate va asteapta sa va distrati alaturi de ele alunecand pe zapada si dandu-va cu placa de snowboard. Puteti participa la curse pe munte ori sa efectuati cascadorii spectaculoase dintr-o simpla apasare pe mouse ori pe tastele calculatorului.

Aceste jocuri cu snowboard sunt pline de aventuri si obstacole. Urcati pe placa de snowboard alaturi de personajele preferate si incepeti aventura pe zapada. Castigati curse ori desenati si colorati propria placa de snowboard. Acum aveti sansa unica sa descoperiti lumea minunata a acestui joc frumos de iarna, iar pinguinii va provoaca sa adunati cat mai multe acadele. Daca va plac senzatiile tari, acum aveti ocazia sa faceti snowboarding din elicopter.