Jocuri cu Inghetata

Vrei să te bucuri de aromele tale preferate de înghețată? Vrei să știi cum se prepara aceste retete? Categoria de Jocuri cu înghețată este alegerea potrivită! Descoperiți rețete noi și serviți clienții care doresc să încerce mai multe deserturi bazate pe acest desert gustos.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Bucatarul Papa Louie 3
Bucatarul Papa Louie 3Bucatarul Papa Louie 3
Jocuri Jocuri cu Aventuri Jocuri cu Inghetata

Jocuri cu Inghetata

Vrei să te bucuri de aromele tale preferate de înghețată? Vrei să știi cum se prepara aceste retete? Categoria de Jocuri cu înghețată este alegerea potrivită! Descoperiți rețete noi și serviți clienții care doresc să încerce mai multe deserturi bazate pe acest desert gustos. Poți să joci ca bucătar sau pur și simplu să-ți arăți abilitățile.

Jocuri cu inghetata reprezinta o categorie foarte indragita de copii. Toti vor sa incerce sortimentele pe care le vindeti asa ca aveti ocazia sa faceti un mic profit de pe urma unei pasiuni mari, indiferent ca vindeti intr-un magazin, la un stand ori dintr-un carucior ambulant. Va oferim si varianta de joc educativ in care trebuie sa adunati fructele necesare realizarii unei retete delicioase ori sa mergeti prin labirint adunand toate inghetatele de pe traseu. Aceste recomandari sunt oferite in mod gratuit si sunt dedicate tuturor copiilor dornici sa invete lucruri interesante de la productie pana la organizare si manageriatul unei afaceri de succes.