Jocuri Kizi

Aceasta colectie de jocuri Kizi va ofera posibilitatea de a va testa abilitatile de jucatori pasionati si sa ajutati personaje din desenele animate sa depaseasca peste obstacole, sa stabileasca strategii, sa raspunda la intrebari, sa rezolve mistere, sa participe la competitii pentru a ajunge campioni.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Dynamons 2
Dynamons 2Dynamons 2
Friday Night Funkin Vs. Kris
Friday Night Funkin Vs. KrisFriday Night Funkin Vs. Kris

Jocuri Kizi

Aceasta colectie de jocuri Kizi va ofera posibilitatea de a va testa abilitatile de jucatori pasionati si sa ajutati personaje din desenele animate sa depaseasca peste obstacole, sa stabileasca strategii, sa raspunda la intrebari, sa rezolve mistere, sa participe la competitii pentru a ajunge campioni. Acum aveti ocazia sa va distrati alaturi de fetitele Power Puff,  unicorni si multi altii. Puteti alege sa colorati, teste de cultura generala ori tunsori pentru copii. De asemenea, puteti sa va etalati abilitatile in jocurile noastre care va provoaca sa ingrijiti un pui de vulpe, sa rezolvati puzzle-uri, teste de matematica, sa faceti fata unei armate de pisici, sa ingrijiti bebelusi ori sa luptati cu topoare si buzdugane.

Aveti ocazia sa alegeti jocuri Kizi care va stau la dispozitie pentru a va distra si a invata lucruri noi. Provocati-va prietenii sa va insoteasca in aceasta aventura magica. Puteti participa impreuna la competitii automobilistice, sa mergeti in camping cu bebelusul Hazel ori chiar sa participati la antrenamente alaturi de Superman in Liga Justitiei. Jocurile noastre gratuite sunt usor de folosit. Cititi instructiunile de la inceput, apasati pe tastele indicate de joc ori dati click pe mouse si porniti in aventura.