Jocuri cu Pian

Va invitam sa incercati jocuri cu pian si sa compuneti singuri melodiile pe care vi le imaginati ori pe care le fredonati prin casa.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Pianistul
PianistulPianistul

Jocuri cu Pian

Va invitam sa incercati jocuri cu pian si sa compuneti singuri melodiile pe care vi le imaginati ori pe care le fredonati prin casa. Aveti de unde alege pentru ca gama noastra implica jocuri de mai multe tipuri de la melodii cantate la pian clasic pana la cantece rock. Acum aveti sansa de a lua primele lectii de pian si de a exersa melodiile care va plac. Jocurile noastre educative aduc voie buna si multe cantece menite sa va binedispuna.

Incercati acum jocuri cu pian si descoperiti ce frumos si usor este sa compui cand are cine sa te indrume. Talentul artistic, urechea muzicala, inclinatia spre frumos. Toate acestea va ajuta sa alegeti ceea ce va place, sa cantati si sa ii incantati pe cei din jur cu propriile voastre compozitii. Jocurile noastre implica antrenamente vizuale sau auditive. Puteti urma pasii de pe ecran ori sa incercati sa memorati sunetele si apoi sa le redati. Distractiv, nu-i asa? Chemati-va prietenii ca sa va testati impreuna abilitatile de muzicieni si porniti pe acest drum captivant! Antrenati-va, exersati si doar asa veti deveni mai buni.