Jocuri cu Strumfi

Jocuri Beyblade Beyblade
Jocuri cu Star vs. the Forces of Evil Star vs. the Forces of Evil
Jocuri cu Finn si Jake Finn si Jake
Jocuri cu Pou Pou
Jocuri cu Hello Kitty Hello Kitty
Jocuri cu Polly Pocket Polly Pocket
Jocuri cu Minionii Minionii
Jocuri cu Pompierul Sam Pompierul Sam
Jocuri cu Printesa Sofia Intai Printesa Sofia Intai
Jocuri cu Fetitele Powerpuff Fetitele Powerpuff
Jocuri cu Moana Moana
Jocuri cu 64 Zoo Lane 64 Zoo Lane
Jocuri Eu si Mia Eu si Mia

Jocuri cu Strumfi

Pătrunde într-o lume de basm în aceste jocuri cu Ștrumpfii. Ștrumpfii sunt creaturi albastre și micuțe, măsurând în înălțime cam cât 3 mere puse unul peste altul. Ștrumpfii trăiesc undeva în pădure, în căsuțele lor în formă de ciupercă, și se hrănesc cu „smurfberries”, fructe cu nume specific, un fel de Ștrumpf-mure. 
În aceste jocuri cu Ștrumpfii vom vedea, asemănător ca în desenele animate ca toți Ștrumpfii poartă pantaloni și căciulițe albe. Cu exceptia Marelui Ștrumpf, care are căciula roșie si 542 de ani, toți ceilalți poartă caciuli albe și au mai puțin de 100 de ani.


Societatea stumfilor este aproape perfecta. Exista 101 Ștrumpfi, traiesc toti in acelasi sat, fiecare dintre ei are calitati unice dar si defecte.
Reusesc sa treaca impreuna peste dificultati, se bucurade viata si se simt bine. Au povestile si regulile lor si singurul lor mare necaz, intr-o existenta, de altfel, pasnica, e vrajitorul Gargamel, cel care isi petrece zilele incercand sa prinda, sa manace sau sa faca orice poate ca sa-i distruga pe Ștrumpfi. Fiecare Ștrumpf are propriul lui caracter: unul e ochelarist, unul e lenes, altul e visator, unul e peltic. Fiecare Ștrumpf are ceva de facut in sat, in functie de calitatile lui si de nevoile celorlalti:

In cinstea indragitilor pitici albastri  s-au creat si aceste jocuri online, pe care te invitam sa le joci.