Jocuri Bowling

Selectia de jocuri bowling ofera tuturor copiilor pasionati de jocuri posibilitatea de a-si testa abilitatile in ceea ce priveste aruncarea bilei de bowling si daramarea popicelor de pe pista devenind campioni ai salii.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate

Jocuri Bowling

Selectia de jocuri bowling ofera tuturor copiilor pasionati de jocuri posibilitatea de a-si testa abilitatile in ceea ce priveste aruncarea bilei de bowling si daramarea popicelor de pe pista devenind campioni ai salii. Alaturi de personajele preferate distractia este garantata. Jocurile noastre sunt gratuite si sunt atent selectionate ca sa intruneasca criteriile voastre, ale jucatorilor pasionati care doriti sa dovediti tuturor cat de buni sunteti din fata calculatorului.

Aveti ocazia sa testati o colectie de jocuri bowling si sa vedeti cum este sa aruncati mingea grea pe pista sau pe zapada, sa jucati Super Bowling, Disco Bowling ori Bowling Arcade, sa va distrati alaturi de celebre personaje din seriile de desene animate care ne incanta de atatia ani. Intrati in Sala de bowling ori in Centrul de bowling si alegeti mingea potrivita. Este usor sa jucati. Cititi cu atentie instructiunile de la inceput de joc, apasati tastele ori mouse-ul calculatorului si porniti in aventura perfectionarii voastre in calitate de campion al pistei de bowling. Va asteptam alaturi de prietenii vostri. Ca sa deveniti campioni trebuie sa daramati popicele cu ajutorul mingii de bowling.