Jocuri Rugby

Daca va place sportul cu balonul oval, acum aveti sansa de a testa multe jocuri rubgy puse de noi la dispozitia voastra.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate

Jocuri Rugby

Daca va place sportul cu balonul oval, acum aveti sansa de a testa multe jocuri rubgy puse de noi la dispozitia voastra. Baietii vor fi incantati sa invete ce inseamna lovitura de pedeapsa, sa joace rol de fundas, sa participe la antrenamente ori la jocuri de liga, sa joace in mod profesionist. Acest joc este celebru in intreaga lume si aveti ocazia sa descoperiti care sunt regulile, cum se joaca, care sunt pedepsele si cum trebuie sa va protejati ori sa atacati pentru a pune stapanire pe balon si a marca in terenul advers.

Jocuri rugby sunt excelente pentru a invata despre ce inseamna inscriere din eseu sau lovituri libere. Aceste jocuri au o grafica foarte realista ce permite tuturor copiilor sa inteleaga cum se desfasoara lucrurile pe teren, ce rol are fiecare membru al echipei. Mingea se poate pasa din mana in mana doar inainte si inapoi, dar cu piciorul doar in directia inainte. Regulile nu sunt asa complicate, iar jocurile noastre va ajuta sa intelegeti ce inseamna buturile, liniile de 22 m si de 10 m. Acumulati puncte in functie de modul in care mingea ajunge in terenul advers. Concentrati-va si castigati partida!