Jocuri Golf

Recomandarile noastre de jocuri golf va stau la dispozitie sa va distrati alaturi de Tiger Woods, dar si alaturi de alte personaje interesante.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Loco Golf
Loco GolfLoco Golf

Jocuri Golf

Recomandarile noastre de jocuri golf va stau la dispozitie sa va distrati alaturi de Tiger Woods, dar si alaturi de alte personaje interesante. Jocurile noastre au fost atent selectionate pentru a fi pe placul tuturor copiilor, indiferent de varsta. Copiii pasionati de golf au acum ocazia sa isi perfectioneze trasul la tinta si sa devina campioni daca nimeresc gaurile devenind primii pe tabela de scor. Puteti juca golf intergalactic, golf cu fete, mini golf pe birou, golf cu veverite, cu jocuri de 9 sau 18 gauri.

Pasionatii de jocuri golf pot acum sa testeze gratuit mai multe variante precum Powergolf, Golf Mad, Golf Jam, Goko Golf 3D si multe altele. Este simplu sa jucati din fata calculatorului. Dati click pe joc, asteptati sa se incarce, apasati play/joaca si demarati campionatul de golf dupa ce ati citit instructiunile de la inceputul jocului. Este suficient sa dati click pe mouse ori sa apasati tastele potrivit instructiunilor si jocul merge de la sine. Atentie la atacul mingiilor de golf ori la bunicuta care trage la tinta! Puteti deveni campioni la golf testand jocurile noastre gratuite.