Jocuri Mini Golf

Indiferent ca stii sa joci golf ori iti doresti sa inveti, acum ai ocazia sa descoperi frumoasa noastra colectie de jocuri mini golf.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Mini Golf Club
Mini Golf ClubMini Golf Club
Jocuri Jocuri Sport Jocuri Mini Golf

Jocuri Mini Golf

Indiferent ca stii sa joci golf ori iti doresti sa inveti, acum ai ocazia sa descoperi frumoasa noastra colectie de jocuri mini golf. Citeste instructiunile de la inceputul jocului, dar si cele de pe parcursul lui pentru a invata sa utilizezi tastele sau mouse-ul si vei invata rapid ca este important sa nimeresti toate gaurile pentru a deveni campion. Fetele si baietii au ocazia sa se amuze, indiferent ca vor sa incerce sa joace golf pe masa de la birou sau pe o insula. 

Alaturi de personajele preferate precum Spootnic sau Waghorn si Bumbard, copiii au ocazia excelenta de a descoperi colectia noastra gratuita de jocuri mini golf. Acum puteti sa alegeti sa jucati golf oriunde: in gradina, pe o insula, intr-un loc exotic, in curte. Puteti sa selectati sa jucati singuri sau cu prietenii. Aveti ocazia sa va etalati abilitatile de jucatori pasionati si sa va dovediti dexteritatea si abilitatea de a stabili traiectoria mingiilor de golf astfel incat sa nimeriti toate cele 18 gauri din joc. Puteti sa ii provocati pe prietenii vostri si sa organizati un campionat pentru a vedea cine este cel mai bun.