Jocuri Pinball

O super colectia de jocuri pinball va aduce in prim plan celebrul joc mecanic indragit de generatii si transformat de specialisti intr-un joc interesant la care au acces toti pasionatii de tehnologie.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Space Adventure Pinball
Space Adventure PinballSpace Adventure Pinball

Jocuri Pinball

O super colectia de jocuri pinball va aduce in prim plan celebrul joc mecanic indragit de generatii si transformat de specialisti intr-un joc interesant la care au acces toti pasionatii de tehnologie. Cu ajutorul tastelor si mouse-ului, puteti sa va testati viteza de reactie, abilitatile de jucator pasionat si capacitatea de a deveni campion. Varietatea jocurilor noastre gratuite ofera ocazia tuturor jucatorilor, indiferent de varsta, sa se distreze intr-o lume magica, amuzanta si plina de neprevazut aducand distratia la voi acasa.

Alegeti jocuri pinball si veti avea posibilitatea excelenta de a va demonstra abilitatile de jucator alaturi de Jake cel Infernal, rechini, Wall-e si alti roboti. Puteti castiga jocurile cu Pepsi sau 7 up si sa descoperiti ce inseamna pinball gravitational sau pinball cupa de fotbal. Jocurile noastre sunt gratuite, ofera indicatii de joc inca de la inceput, sunt usor de utilizat pentru ca tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe mouse ori pe tastele calculatorului. Aduna-ti prietenii si organizeaza campionate de pinball  pentru a vedea cine este cel mai bun, cel mai rapid si cel mai abil jucator de pinball.