Jocuri cu Ferma

Vi se pare frumos sa aveti pe masa fructe si legume proaspete ori sa va imaginati viata idilica de la tara? Va invitam sa testati jocuri cu ferma si sa descoperiti singuri ce important este sa urmezi pasii corecti pentru ingrijirea gradinii daca doresti sa obtii recolta bogata, sa scapi de daunatori, sa vinzi produsele pentru a obtine un profit frumusel.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
My Farm Life
My Farm LifeMy Farm Life
Modern Farm Simulator
Modern Farm SimulatorModern Farm Simulator
Condu tractorul cu marfa la ferma
Condu tractorul cu marfa la fermaCondu tractorul cu marfa la ferma

Jocuri cu Ferma

Vi se pare frumos sa aveti pe masa fructe si legume proaspete ori sa va imaginati viata idilica de la tara? Va invitam sa testati jocuri cu ferma si sa descoperiti singuri ce important este sa urmezi pasii corecti pentru ingrijirea gradinii daca doresti sa obtii recolta bogata, sa scapi de daunatori, sa vinzi produsele pentru a obtine un profit frumusel. De asemenea, aveti sansa de a invata sa ingrijiti corect animalele, de a le da de mancare, de a le trata, de a le duce la pasune, de a le tesala.

Jocuri cu ferma sunt ideale pentru copiii care urmeaza sa isi petreaca vacanta la bunici si care doresc sa stie despre ce este vorba. Daca intentia voastra este sa va impresionati bunicii cu cunostintele voastre, atunci va invitam sa deveniti si voi fermieri. Invatati sa plantati legume sau flori, sa le ingrijiti si mai ales sa le vindeti la un pret bun. Plantati cereale si pomi fructiferi si veti invata pasii corecti pentru aceste lucrari agricole de care depind multi oameni. Imbracati personajele in mod adecvat pentru munca de fermier. Mulgeti vacile, vindeti legumele la supermarket, ingrijiti albinele ca sa va dea multa miere.