Jocuri de Gradinarit

Va place sa va petreceti timpul in gradina? Doriti sa invatati cum sa ingrijiti flori? Atunci va recomandam jocuri de gradinarit menite sa va invete lucruri noi de la lucruri elementare legate de invadatorii din gradina pana la vanzarea florilor.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Mini Farm 2
Mini Farm 2Mini Farm 2
Jocuri Jocuri cu Aventuri Jocuri de Gradinarit

Jocuri de Gradinarit

Va place sa va petreceti timpul in gradina? Doriti sa invatati cum sa ingrijiti flori? Atunci va recomandam jocuri de gradinarit menite sa va invete lucruri noi de la lucruri elementare legate de invadatorii din gradina pana la vanzarea florilor. Acum aveti sansa nu doar sa invatati cum sa alegeti florile, sa le ingrijiiti, ci si sa profitati de munca voastra obtinand bani din vanzarea acestora. Este distractiv sa plantezi si sa culegi flori, dar ai grija ca trebuie sa le culegi tot mai repede mai ales ca ele rasar din ce in ce mai des si ai nevoie de un plan pentru a le recolta pe toate si a castiga puncte.

Jocuri de gradinarit educative si distractive va stau la dispozitie in mod gratuit pentru a va bucura de fiecare moment petrecut alaturi de personajele voastre preferate, de florile iubite si de o gradina inmiresmata, plina de culoare. Aceste jocuri sunt menite sa va invete si logica unui joc pentru ca nu poti sa plantezi ori sa culegi flori fara un plan dinainte stabilit altfel risti sa ai surplus de marfa si sa nu mai poti vinde in timp util. Aduna-ti prietenele si distrati-va alaturi de noi si personajele noastre intr-o lume magica, colorata, educativa. Porniti in aceasta aventura in care invatati primii pasi in ceea ce inseamna ingrijirea unei gradini.