Advertisement
Ad will close in 00:5

Vânătoare cu arcul

Full Screen Replay
Advertisement

Despre joc

Bine ați venit la Vânătoare cu arcul! Dacă vă place să vânați, provocând, arcul și săgeata, atunci sunteți la locul potrivit pentru că acesta este jocul potrivit pentru tine! Acest joc fantastic pe care îl puteți juca singur, sau puteți provoca prietenii. Sarcina ta este de a lovi cât mai multe ținte de cerb pe cât poți, vei câștiga mai multe puncte dacă atingi un cerb care este mai departe de tine, primești 100 de puncte dacă atingi un cerb care este aproape de tine, primești 50 de puncte. Dacă pierdeți obiectivul, obțineți 25 de puncte și dacă pierdeți întregul cerb, nu obțineți puncte.

Tot ce aveți nevoie este viteza, reflexele și precizia, asigurându-vă că trageți adesea la ținte îndepărtate pentru a obține mai multe puncte. Jocul este foarte provocator si incitant, toata lumea il iubeste. Grafica minunata, animatia si sunetele realiste ale naturii si ale vietii salbatice din jurul tau. Jocul vânător cu arcul este potrivit pentru toate vârstele, în special pentru cei care iubesc vânătoarea. Gasiti  țintă cu un arc și săgeată și bucurați-vă de acest joc fantastic de vânătoare cu arcul!

Instrucțiuni: deplasați mouse-ul spre obiectiv. faceți clic și țineți apăsat butonul mouse-ului și trageți mouse-ul în jos pentru a desena arcul. Eliberați butonul mouse-ului pentru a elibera săgeata.

Vânătoare cu arcul a fost adaugat in Jocuri cu Vanatoare.

Jocuri noi

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy