Jocuri cu Iepuri

Pentru copii care indragesc iepurii avem  jocuri cu iepuri sta la dispozitie tuturor celor care iubesc aceste animalute dragalase si doresc sa se joace alaturi de ele.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Ellie Easter Adventure
Ellie Easter AdventureEllie Easter Adventure

Jocuri cu Iepuri

Pentru copii care indragesc iepurii avem  jocuri cu iepuri sta la dispozitie tuturor celor care iubesc aceste animalute dragalase si doresc sa se joace alaturi de ele. Noi am ales cu mare grija jocurile, special pentru voi, astfel incat sa intruneasca si cele mai exigente cerinte. Cititi cu atentie instructiunile de la inceputul si de pe parcursul jocului.

Acum aveti ocazia sa va jucati jocuri cu iepuri, hranind cu morcovi micutele animale, dandu-va impreuna cu sania pe zapada, sa imbracati iepuri, jucand puzzle cu iepuri, participand la un maraton al iepurasilor sau chiar la o nunta a iepurasilor. Jucatorii pasionati au acum posibilitatea de a isi etala abilitatile si de a le dovedi prietenilor ca pot aduna cei mai multi morcovi, ca Bugs Bunny nu este singurul care obtine saruturi ori ca pot alege tinuta vestimentara potrivita pentru iepurasul din jocul nostru. Fie ca alegeti sa ingrijiti puii de animale de la zoo ori sa il ajutati pe iepuras sa iasa din labirint ca sa ajunga la morcov, acum aveti ocazia sa va distrati alaturi de noi si de prietenii vostri.