Jocuri de imbracat animale

Ti-ai dorit întotdeauna un animal de companie pe care sa il ingrijești si sa il imbraci asa cum îți doresti? dar părinții tai nu au vrut niciodată să iti cumpere unul, deoarece ei cred că nu ai avea timpul necesar pentru a avea grijă de ei? Apoi, ar trebui să le dovedești că ai ceea ce trebuie să ai grijă de un animal în timp ce te joci aceste jocuri de imbracat animale si de îngrijit.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
My Little Pony: Pony Maker
My Little Pony: Pony MakerMy Little Pony: Pony Maker
Funny Kitty Haircut
Funny Kitty HaircutFunny Kitty Haircut
Angela și fiica ei SPA
Angela și fiica ei SPAAngela și fiica ei SPA
Jocuri Jocuri de Fete Jocuri de imbracat animale

Jocuri de imbracat animale

Ti-ai dorit întotdeauna un animal de companie pe care sa il ingrijești si sa il imbraci asa cum îți doresti? dar părinții tai nu au vrut niciodată să iti cumpere unul, deoarece ei cred că nu ai avea timpul necesar pentru a avea grijă de ei? Apoi, ar trebui să le dovedești că ai ceea ce trebuie să ai grijă de un animal în timp ce te joci aceste jocuri de imbracat animale si de îngrijit. Alegeți animalul dvs. preferat dintr-o gamă largă de câini, pisici, ponei, dragoni, hamsteri și multe altele și începeți să îi îngrijiți cât mai bine pe cât posibil. Incepe cu o baie cu bule călduroase, hrănește-i, joacă-te cu ei și apoi asigură-te că îi îmbraci cât mai frumos. Asigură-te că alegeți micul animal cu înțelepciune ... unele animale de companie trebuie să aibă spațiu de locuit curat și asta înseamnă mai multe sarcini pentru tine!

Selecția jocuri cu animale de imbracat este dedicata pentru toti iubitorii de animale de companie, domestice si salbatice. Jocuri care vă permit să personalizați feline, canini, cai și creaturi fantastice, cum ar fi dragoni și poneii din My Little Pony. Poate ca jocurile de imbracat ponei sunt cele mai cautate de copii. Inainte de a imbraca aceste animale dragute cu costume frumos create pentru fiecare animal in parte trebuie să le faceti o baie cu bule calde si parfumate. Incepeți sesiunea de îngrijire a animalelor dumneavoastră folosind un săpun delicat ori un sampon special pentru animale și apă caldă. Uscati-le blanița, pieptanati si treceti la sesiunea de imbracat. Acum, că noul animal este curat, îl puteți îmbrăca. Nu uitați să folositi accesorii si veti obtine cel mai fericit animal.