Jocuri cu 4x4

Colectia noastra de jocuri 4x4 este dedicata baietilor pasionati de masini de teren care doresc sa isi etaleze talentul de soferi alegand sa se distreze alaturi de prietenii lor in Madness pe 4 roti, jucand fotbal cu masini, luptandu-se cu zombie sau participand la curse cu masini.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Offroad Muddy Trucks
Offroad Muddy TrucksOffroad Muddy Trucks
Incredible Monster Truck Race
Incredible Monster Truck RaceIncredible Monster Truck Race
Simulator dezapezit drumul cu plugul
Simulator dezapezit drumul cu plugulSimulator dezapezit drumul cu plugul

Jocuri cu 4x4

Colectia noastra de jocuri 4x4 este dedicata baietilor pasionati de masini de teren care doresc sa isi etaleze talentul de soferi alegand sa se distreze alaturi de prietenii lor in Madness pe 4 roti, jucand fotbal cu masini, luptandu-se cu zombie sau participand la curse cu masini. Pentru pasionatii de curse am pregatit mai multe jocuri interesante care le vor permite sa isi dezvolte abilitatile de jucatori. Astfel ei pot sa participe la curse Dirt cu jeep 4x4, la curse offroad, la raliuri, la curse cu masini uriase, la curse cu masini uriase offroaders si chiar la curse pe stanci.

Baietii pasionati de masini au acum ocazia sa testeze colectia gratuita de jocuri 4x4 si sa isi etaleze abilitatile de jucatori pasionati. Ei pot alege sa se distreze alaturi de eroii preferati ori sa participe la Jurassic Jeep Madness, pot sa conduca ATV-uri prin desert sau offroad. Jocurile noastre sunt gratuite. Ele pot fi usor de jucat din fata calculatorului printr-o simpla apasare pe taste ori folosind mouse-ul. Indicatiile de la inceputul jocului sunt foarte clare si permit oricui sa le inteleaga.