Jocuri Kart

Jocuri Kart

Micii piloti de raliuri vor fi mandri de aceste jocuri kart care pot fi jucate cu ușurință și pot castiga campionatul de karturi. 
Jucătorii care caută senzații tari pot încerca jocurile în care se dau bătălii masive de kart! Obțineți recompense, zdrobiți-vă inamicii și încercați să deveniți numărul unu în jocurile multiplayer de Kart.

Masini kart cu pedale
Copiii isi doresc sa se joace imitand comportamentul celor mari, să sofeze masini, să controleze volanul unui mini-vehicul de exterior, in locul clasicului ghidon de bicicleta. Si cu ce este mai bine sa incepi decat cu vehicule cu pedale? Online te poți juca o gama variata de astfel de jocuri cu masini kart chiar și cu pedale.

Curse de masini kart
În jocuri kart trebuie să controlați caracterul care conduce un kart să câștigați cursele pe primul loc sau să mergeți mai departe și să acceptați provocările .io în care conduceți aceste mașini kart și împingeți alți adversari din platformă. Categoric, trebuie să fii ultimul jucător care rezista pe hartă.

Esti gata pentru jocuri cu karturi si impuscaturi? Batalia incepe acum! alege jocul preferat, invita-ti prietenii si incepeți jocul. Poți folosi rachete, minele si laserele pentru a castiga împotriva adversarilor.