Jocuri cu printesa Anna

Prințesa Anna este cunoscuta din filmul animat Disney Frozen, iar in această secțiune te asteaptă o mulțime de jocuri cu printesa Anna.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
My Fabulous Vintage Look
My Fabulous Vintage LookMy Fabulous Vintage Look
Princess Easter Fashion Story
Princess Easter Fashion StoryPrincess Easter Fashion Story
Moda alb-negru pentru Halloween
Moda alb-negru pentru HalloweenModa alb-negru pentru Halloween

Jocuri cu printesa Anna

Prințesa Anna este cunoscuta din filmul animat Disney Frozen, iar in această secțiune te asteaptă o mulțime de jocuri cu printesa Anna. Aici ai ocazia să o îmbraci în cele mai frumoase rochii de prințesă, rochii de bal, petrecere sau mers la plimbare. Vei juca rolul artistului și o vei machia, dar și rolul coafezei unde îi vei coafa minunatul păr de culoare castanie. O vei însoți la shopping, manichiură sau saloane de înfrumusețare. Anna este sora cea mica a reginei Elsa din regatul Arendelle, și pornește într-o călătorie periculoasă pentru a își salva regatul de o iarnă veșniccă și pentru a își aduce sora înapoi. În multe dintre aceste jocuri, prințesa Anna de Arendelle este alături de sora sa cea mare, Elsa, dar și alături de celelalte prințese Disney, cât și de fermecătorul Kristoff de care se îndrăgostește. Spre deosebire de sora ei mai mare Elsa, prințesa Anna este foarte excentrică, optimistă, plină de energie și departe de eleganță.

Joaca jocuri cu printesa Anna in care porniți în aventuri în regatul de gheața, dar și jocuri în care ea este insarcinata, ai grija de sarcina sa si de micutul bebelus. Ofera-i ajutor medical la naștere, pe urmă îngrijește micul bebeluș. Anna și Kristoff vor fi cei mai fericiti părinți. Ajuta-i să decoreze camera bebelușului folosid o multime de decoruri si mobilier pentru copii. Alege jocul preferat și pășește alături de prințesa Anna în într-o lume magică, pe tărâmul înghețat, alaturi de sora sa, regina Elsa și Kristoff.