Jocuri cu Ariel

Printesa Ariel este cunoscuta din filmul animat Mica Sirenă iar in această secțiune te asteaptă o mulțime de jocuri cu Ariel.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Cyberpunk City Fashion
Cyberpunk City FashionCyberpunk City Fashion
Aesthetic Trends Social Media Adventure
Aesthetic Trends Social Media AdventureAesthetic Trends Social Media Adventure
Princess Black Friday Collections
Princess Black Friday CollectionsPrincess Black Friday Collections

Jocuri cu Ariel

Printesa Ariel este cunoscuta din filmul animat Mica Sirenă iar in această secțiune te asteaptă o mulțime de jocuri cu Ariel. Aici ai ocazia să o îmbraci în cele mai frumoase rochii de prințesă, rochii de bal, sau haine de femeie insărcinată. Vei juca rolul artistului și o vei machia, dar și rolul coafezei unde îi vei coafa minunatul păr roșcat. O vei însoți la shopping, manichiură sau la plimbare. Ariel este fiica cea mai mică a regelui Triton și a reginei Athena, conducătorii Atlanticii, și are șase surori mai mari. În unele jocuri, prnțesa Ariel este alături de cel mai bun prieten al său, peștele Flounder și alături de un rac, pe nume Sebastian, care are misiunea de a o supraveghia. Ariel adoră să exploreze, pe cont propriu, împrejurimile. Se îndrăgostește de prințul Eric și ar face orice pentru a deveni om pentru a sta alături de el.

Pentru ca printesa Ariel este a patra prințesă Disney și este singura care a devenit mamică, creatorii de jocuri cu Ariel au creat o multime de jocuri cu mica sirena in ipostaza de mamica. Joaca jocuri cu Ariel in care ea este insarcinata, ai grija de sarcina sa si de micutul bebelus. Ofera-i ajutor medical la naștere, pe urmă îngrijește micul bebeluș. Ariel și prințul Eric vor fi cei mai fericiti părinți. Ajuta-i să decoreze camera bebelușului folosid o multime de decoruri si mobilier pentru copii. Alege jocul preferat și pornește alături de sirena Ariel în lumea sa plină de magie, atât din apă cât și cea in care ea este om alături de prințul ei Eric.