Jocuri cu Aurora

În aceste Jocuri cu Aurora te vei intalni cu cea de-a treia printesa Disney, una dintre cele mai frumoase si delicate printese create pana acum.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Perfect Prom Night Look
Perfect Prom Night LookPerfect Prom Night Look
Colectia de moda Bffs Iesire in oras
Colectia de moda Bffs Iesire in orasColectia de moda Bffs Iesire in oras
Haine pentru Manager in supermarket
Haine pentru Manager in supermarketHaine pentru Manager in supermarket

Jocuri cu Aurora

În aceste Jocuri cu Aurora te vei intalni cu cea de-a treia printesa Disney, una dintre cele mai frumoase si delicate printese create pana acum. Îti va placea sa alegi rochii de printese pentru Aurora, sa-i coafezi parul sau sa o machiezi. Dar vei putea descoperi si jocuri cu printesa Aurora si printul Filip in care acestia sunt indragostiti si ea devine mireasa aleasa. Aceste jocuri sunt dedicate tuturor fetitelor indragostite de povesti romantice care se incheie cu bine, cand raul este invins fara cale de scapare.

Poti sa alegi orice din categoria de jocuri cu Aurora, dar sa descoperi și pe celelalte printese care sunt alaturi de ea. Într-unul dintre aceste jocuri, Aurora, Frumoasa Adormită, trebuie trezita din somn, stim ca doar sarutul printului Filip o poate face, drept urmare va trebui sa-l ajuti. Daca iti plac activitatile de crafting, ai ocazia sa iti perfectionezi tehnica sa inveti lucruri noi si sa te distrezi alaturi de Frumoasa Adormita si prietenele ei. Te asteptam sa descoperi lumea magica a printesei tale preferate si sa le spui si prietenelor tale despre ea.