Jocuri Rollercoaster

Esti amator de distractii tari? Iti place sa simti cum curge adrenalina? Atunci iti recomandam jocuri rollercoaster si iti garantam ca vei obtine ceea ce iti doresti.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Uphill Rush 12
Uphill Rush 12Uphill Rush 12
Jocuri Jocuri cu Aventuri Jocuri Rollercoaster

Jocuri Rollercoaster

Esti amator de distractii tari? Iti place sa simti cum curge adrenalina? Atunci iti recomandam jocuri rollercoaster si iti garantam ca vei obtine ceea ce iti doresti. Sansa ta de a testa mai multe variante antrenante este aici! Poti sa conduci o masina pe un traseu cu suisuri si coborasuri, dar ai grija sa controlezi bine masina din tastatura si sa folosesti toate accesoriile care te ajuta sa iti depasesti competitorii. Poti sa mergi cu trenuletul pe sinele serpuite si sa te distrezi alaturi de personajele jocurilor noastre trecand prin tot felul de obstacole de genul apa, foc, fum si altele. Daca iti place apa, poti sa testezi topoganele de apa care iti vor ridica nivelul adrenalinei la cote maxime.

Selectia noastra de jocuri rollercoaster iti permite sa iti etalezi talentul artistic si sa creezi propriul tau circuit in functie de inclinatia pe care o ai, fie unele simple, fie unele abrupte menite sa ii sperie si sa ii amuze deopotriva pe cei suficient de curajosi sa urce in ele. Daca iti place sa testezi distractii tari, ai la dispozitie mai multe jocuri care iti asigura tot ce ai nevoie pentru a te distra in siguranta din spatele calculatorului.