Jocuri Spa

Orice fata are nevoie de tratament de frumusete si de ingrijire a corpului, de un machiaj ori de relaxare asa ca va recomandam sa incercati jocuri spa menite sa va satisfaca orice dorinta de a va infrumuseta.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Fashion Doll Diversity Salon
Fashion Doll Diversity SalonFashion Doll Diversity Salon
Fashion Makeup Nail Salon
Fashion Makeup Nail SalonFashion Makeup Nail Salon
Salon de coafură pentru printesa cu parul lung
Salon de coafură pentru printesa cu parul lungSalon de coafură pentru printesa cu parul lung

Jocuri Spa

Orice fata are nevoie de tratament de frumusete si de ingrijire a corpului, de un machiaj ori de relaxare asa ca va recomandam sa incercati jocuri spa menite sa va satisfaca orice dorinta de a va infrumuseta. Acum puteti sa insotiti personajele voastre preferate din seriile celebre de desene animate intr-o aventura magica prin lumea frumusetii in care veti invata care sunt pasii corecti pentru a va ingriji corpul, cum sa va relaxati si sa va bucurati de viata, cum sa aplicati tratamente de frumusete ori sa realizati machiajul potrivit.

Aceste jocuri spa reprezinta fantezia oricarei fetite dornice sa isi imite mamica. Sara si-a deschis un salon de infrumusetare SPA în care isi primeste clientii pentru diferite tratamente speciale de relaxare si infrumusetare. Descoperiti cum este la salonul de bronzat ori la sauna, ce tratamente faciale li se aplica clientelor, cum se trateaza cosurile, ce face o cosmeticiana, care tratamente sunt potrivite pentru parul vostru, cum se realizeaza o coafura reusita. Recomandarile noastre sunt foarte utile tuturor fetitelor iubitoare de frumos care au inteles ca factorii externi au un rol important asupra tenului si doresc sa invete cum sa se ingrijeasca. Adunati-va prietenele si relaxati-va impreuna la un salon de frumusete, distrati-va si bucurati-va de fiecare clipa petrecuta impreuna.