Jocuri Stilist

Colectia noastra de jocuri stilist ofera tuturor fetitelor ocazia sa isi descopere ori sa isi dezvolte talentul de designer vestimentar.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Butterfly Ear Cuff Jewelry
Butterfly Ear Cuff JewelryButterfly Ear Cuff Jewelry
Lovie Chics Spring Break Fashion
Lovie Chics Spring Break FashionLovie Chics Spring Break Fashion
Cyberpunk City Hairstyles
Cyberpunk City HairstylesCyberpunk City Hairstyles

Jocuri Stilist

Colectia noastra de jocuri stilist ofera tuturor fetitelor ocazia sa isi descopere ori sa isi dezvolte talentul de designer vestimentar. Jocurile sunt oferite gratuit tuturor copiilor dornici sa invete ceva nou despre moda, sa descopere alaturi de personajele lor preferate precum Tom si Angela cum este la o intalnire romantica, Honey Swamp cum este la coafor. Fetitele pasionate de domeniul fashion au ocazia sa isi etaleze abilitatile de designer vestimentar si sa imbrace top modele, sa selecteze tinuta potrivita pentru fotomodelele ce urmeaza sa apara pe coperta unei reviste ori sa creeze un design de pantaloni lungi.

Pentru fetitele pasionate de frumos, colectia noastra de jocuri stilist este minunata pentru ca au ocazia sa invete cum sa se aranjeze pentru o intalnire romantica, inclusiv ce machiaj este potrivit, pot sa organizeze o parada de moda sau chiar sa fie stilisti pentru vedete. Jocurile noastre sunt usor de folosit. Indicatiile sunt clare si pot fi citite cu usurinta inca de la inceputul jocului. Apasand pe tastele calculatorului ori dand click pe mouse, fetitele pot sa se piarda intr-o lume distractiva si amuzanta, dar si educativa pentru ca acum au ocazia sa descopere lucruri noi si captivante.