Jocuri cu Trolii mania

Te invitam să descoperi cele mai frumoase jocuri cu trolii mania îmbraca-i, coafează-le parul, rezolva puzzle-uri, creeaza caractere, pornește în aventuri, gasește obiecte ascunse sau rezolva teste de matematica.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Trolls The Beat Goes On
Trolls The Beat Goes OnTrolls The Beat Goes On
Jocuri Jocuri Desene Animate Jocuri cu Trolii mania

Jocuri cu Trolii mania

Te invitam să descoperi cele mai frumoase jocuri cu trolii mania îmbraca-i, coafează-le parul, rezolva puzzle-uri, creeaza caractere, pornește în aventuri, gasește obiecte ascunse sau rezolva teste de matematica. Fii alaturi de Poppy si Branch in marea aventura de salvare a trolilor. Poppy este trolul roz, de un optimism neobosit, căreia îi place să cânte și care urmează să devină regină. Iar Branch este opusul lui Poppy. Este un trol gri, morocănos, pesimist, căruia îi place singurătatea.

Aceste jocuri cu trolii mania te duc intr-o lume colorată și minunată, populată de Troli extraordinar de optimiști si fericiti. Danseaza si cântă, afla ce este fericirea alături de ei. Lasa-te invaluit de aceasta lume unică si minunata, cu sclipici și culori vii, si distreaza-te alaturi de personajele tale preferate din Trolii Mania. Potriveste imagini sau joaca-te cu un joc de memorie sau poate ti-ar placea sa colorezi personajele din filmul Trolii.