Jocuri cu 64 Zoo Lane

Jocuri cu Miley Cyrus Miley Cyrus
Jocuri cu Adventure Time Adventure Time
Jocuri cu Bob Constructorul Bob Constructorul
Jocuri cu Pompierul Sam Pompierul Sam
Jocuri cu Zack si Quack Zack si Quack
Jocuri cu Monster High Monster High
Jocuri cu Miraculos: Buburuza si Motan Noir Miraculos: Buburuza si Motan Noir
Jocuri cu Moana Moana
Jocuri cu Unikitty Unikitty
Jocuri cu 101 Dalmatieni 101 Dalmatieni
Jocuri Jocuri Desene Animate Jocuri cu 64 Zoo Lane

Jocuri cu 64 Zoo Lane


În aceste jocuri cu 64 Zoo Lane o vom întâlni pe Lucy, fetița curioasă de 7 ani care în fiecare noapte coboară pe gâtul prietenei sale, girafa și ascultă aventurile nemaipomenite ale animalelor. Seria animata 64 Zoo Lane contine 4 sezoane a cate 26 episoade în care facem cunoștință cu o fată de 7 ani, pe nume Lucy, care locuieste chiar lângă grădina zoologică, pe strada Zoo, la numărul 64.  În fiecare noapte, ea iese pe fereastră, alunecă pe gâtul cel lung al Georginei, girafa cea prietenoasă și ascultă aventurile nemaipomenite ale animalelor.

Caracterele animației întâlnite în aceste jocuri cu 64 Zoo Lane includ pe girafa Georgina, elefantul Nelson, maimuțele Tickles și Giggles, ursul Boris și hipopotamul Molly . 
Animația accentuează prietenia și responsabilitatea. La sfârșitul povestirii, se discută despre morala prietenoasă, apoi se declară ora de culcare. Georgina îl așează pe Lucy în pat prin fereastra dormitorului (mai târziu episoadele îi arată pe Lucy căscând și apoi dormind bine în pat, în episoadele originale, ea va fi lăsată să doarmă prin povestirea însăși). Oportunități pentru învățare: explorarea limbajului și a vocabularului este îmbunătățită prin utilizarea de intonație și expresie în vocile personajului și în temele povestirilor animalelor sprijinirea problemelor sociale și emoționale, inclusiv a prieteniei și a ajutorării și îngrijirii altora. Creatorul seriei TV, An Vrombaut, a scris și ilustrat șase căți ilustrate ''64 Zoo Lane '', bazate pe povestiri din serialul TV.