Jocuri cu Code Lyoko - Online Gratis

Acum ai ocazia sa descoperi minunata noastra colectie de jocuri cu Code Lyoko. Jocurile noastre gratuite iti ofera posibilitatea de a intra in razboi in spatiu. Poti sa ii ajuti pe Aelitta, cunoscuta unitatea de inteligenta artificiala de pe Lyoko, ori pe celelalte personaje din lumea digitala Lyoko sa lupte. Odd, Ulrich, Yumi si Jeremie sunt pregatiti sa iti asculte comenzile si sa lupte impotriva inamicilor puternici. Cauta obiectele ascunse si impusca dusmanii care vor sa distruga totul. Fii pregatit sa lupti alaturi de personajele din Code Lyoko.

Vrei sa omori monstri ori sa arunci bombe? Aceste jocuri cu Code Lyoko iti ofera ocazia potrivita sa o faci alaturi de personajele tale preferate din celebra serie animata franceza. Descrierile jocurilor noastre sunt simple si pe intelesul fiecarui participant asa ca nu iti face griji decat ca trebuie sa castigi lupta impotriva monstrilor. Vrei sa distrugi nave spatiale inamice? Alege jocul potrivit din categoria oferita pe site si ai ocazia sa dovedesti cat esti de bun.

Jocurile noastre se incarca foarte repede asa ca pregateste mouse-ul si pune degetele pe tastatura ca sa inceapa distractia in 3, 2, 1, START!

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy