Advertisement
Ad will close in 00:9

Speed Car Traffic

Full Screen Replay
Advertisement

Despre joc

Speed ​​Car Racing Racing este, fără îndoială, cel mai bun joc de curse din lumea jocurilor mobile. Speed ​​Car Racing Racing este cea mai nouă completare la celebrul joc de curse.

Speed ​​Traffic Racing oferă atât grafică și audio de înaltă calitate (sunetul motorului turbo și coloana sonoră muzicală), vă oferă o experiență reală și intensă de joc.  Puteți avea cea mai bună experiență de joc, chiar dacă nu aveți un dispozitiv Android de ultimă oră.

 Dupa cum sugereaza si numele, in acest joc este vorba despre viteza si condus intens in trafic printre celelalte masini. Jocul se referă la adrenalină, folosind nitros pentru a depasii adversarii, conducand la viteze uriase.  În plus, trebuie să eviți repede și să schimbați banda de mers in mod inteligent, dacă loviți alte mașini, ați putea pierde jocul.

Controalele jocului sunt foarte receptive la o masina care raspunde perfect la atingere pentru alunecari etc. Fie ca atingi acceleratorul, frâna sau glisa volanul, poti simti o experienta foarte buna de control.

Speed Car Traffic a fost adaugat in Jocuri cu Masini.

Jocuri noi

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy