Jocuri cu Diferente

Excelenta noastra selectie de jocuri cu diferente se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa isi dezvolte atentia, dexteritatea si memoria.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Craciun 5 Diferente
Craciun 5 DiferenteCraciun 5 Diferente

Jocuri cu Diferente

Excelenta noastra selectie de jocuri cu diferente se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa isi dezvolte atentia, dexteritatea si memoria. Jocurile noastre sunt educative si distractive deopotriva si va ofera ocazia sa va testati abilitatile si puterea de concentrare depistand diferentele dintre imaginile in care se afla personajele voastre preferate din serialele de desene animate celebre in intreaga lume.  Jocuri cu diferente pentru copii. Fara timer. Sau jocuri in care trebuie sa gasesti diferente dintre imagini din povesti cunoscute.

Recomandarile noastre de jocuri cu diferente va stau la dispozitie in mod gratuit. Fetite si baieti, indiferent de varsta, au acum posibilitatea sa aleaga orice joc isi doresc si sa il testeze gratuit. Instructiunile jocurilor sunt foarte clare inca de la inceput. Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi cu atentie, sa memorati pasii ce trebuie facuti, tastele ce trebuie apasate si sa dati click pe mouse pentru a intra in joc si a castiga punctele necesare dupa ce ati descoperit toate diferentele dintre imaginile puse la dispozitie. Personajele din desene animate si multi altii va asteapta sa va jucati si sa va distrati alaturi de ei.